Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Jan Miňha

 

Honza je rodák z Plzně, kde se narodil v roce 1988.

Po ukončení školy a nezbytné praxi získal nejcennější zkušenosti pod vedením šéfkuchaře Oldy Sahajdáka v pražské La Degustation Boheme Bourgeoise. V tomto čase také podstoupil několik stáží ve špičkových restauracích v Brazílii, Nizozemí a Belgii. Další zkušenosti čerpal ze svého dlouholetého pobytu na Novém Zélandu. Do Česka se vrátil společně se svojí ženou a přestěhoval se do Brna, kde provozuje bistro Ramen Brno.


Bistro sídlí na Václavské ulici, kousek od Mendlova náměstí. Honza bistro vlastní spolu se svým kolegou Jirkou Vyzourkem, se kterým pracoval v La Degustation. Oba se do rámenu zamilovali při svém pobytu na Novém Zélandu a po nějaké době se jejich cesty opět střetly, aby si v Brně otevřeli vlastní podnik.
Ve svém bistru využívají nabytých zkušeností z fine dinningu a cest po světě tak, aby hostům přinesli kvalitní a zároveň rychlé jídlo. Bistro je důkazem, že fast food nemusí být sprosté slovo a jde dělat precizně. Vyrábí vlastní rámen nudle, které jsou základem. Vše v bistru se vaří z původních surovin, žádné polotovary tu nehledejte, jen poctivé řemeslo. Honza a jeho tým se navíc vždy snaží hosta překvapit nečekaným propojením české a japonské kuchyně.

Vedené kurzy vaření

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky