Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Reference

 
Jméno:

Text:



 

David

Dobry den, absolvoval jsem kurs vyroba domacich parku a klobas. Byla to uzasna zkusenost. Kurs probihal ve velmi pratelske a pohodove atmosfere. Panove Bartak a Rambousek jsou skvele sehrany tym a dozvedel jsem se spoustu novych informaci. Peceni chleba bylo prijemnym bonusem vcetne neustaleho prisunu napoju a prubezne bohate ochutnavky pokrmu, ktere se v prubehu kursu pripravovaly. Bohata vysluzka udelala radost manzelce a vecer ihned probehla ochutnavka v domacim prostredi. Kurs byl naprosto skvely a uz vybiram dalsi, asi se vrhnu na pastiky.

Pavel R.

Velký klobouk dolů s jakým nadšením pracují a dokáží nadchnut k této kratochvíli dav nic netušících účastníků. Z obyčejného kurzu dokáží vytvořit neobyčejný zážitek nejen pro uspokojení smyslů chutí ale i zábavy.

Věra F.

Dobrý den, byla jsem na kurzu ryby a dary moře 1. Bylo to něco úžasného. Děkuji

Stanislav

Dobrý den všem do Divoké vařečky. Včerejší kurz Rakouské kuchyně byl skvělý. Spousta nového, perfektní lektoři. Ještě jednou díky. Určitě přijdu znova. Ať se daří. Staňa

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o.

Hezký den, kurzy Divoké vařečky jsme využili jako firemní teambuildingovou akci a můžeme vřele doporučit ostatním. Příjemná atmosféra s milými lidmi a praktické tipy k přípravě pokrmů, na kterých si pochutnáte. Všichni si vaření velice užili a určitě se opět v budoucnu uvidíme, za Okno nemovitostí, s. r. o. - Nicole Soukopová.

Věra

Dobrý den, včera jsem byla u Vás na kurzu, ze kterého jsem se vrátila úplně nadšená. Bylo to úžasné, jak lektoři, tak všechno ostatní. Už se těším na prosinec, na pečení vánočního cukroví. Alespoň takovým způsobem chci poděkovat. Věra K.

Jana a Ondřej

Prožili jsme úžasnou sobotu se zvěřinou, Michalem, Dalíkem a Šťepánkou. Moc děkujeme, už hledáme v kalendáři další kurz. Výborně jsme se najedli a naučili se spoustu detailů.

Terezie

Šla jsem na kurz kváskového pečení s Marynou, přestože peču z kvásku už přes rok. Dostalo se mi toho, co jsem potřebovala - ujasnění, odpovědí, nových nápadů, osvěžení i příjemného pobytí. Nejen díky Maryně, ale i ostatnímu personálu - Radka byla nenápadná, usměvavá, rychlá a Dalibor milý a vtipný.

Monika Sobotková

Dnes jsem absolvovala kurz pralinky, byla to moc pěkně prožitá sobota, spousta zajímavých informací, příjemná atmosféra, všem se stejnou zálibou v oblasti čokolády vřele doporučuji.Určitě zde nejsem naposledy, je ještě několik témat, které mne zajímají. Moc Vám děkuji a paní Elence obzvlášť.

Ladislav

Tradiční česká kuchyně, ještě po dvou týdnech jsem plný dojmů a nadšení z kuru, který jsem zde absolvoval. Vynikající atmosféra. Kdo nezažil asi neuvěří. Doporučuji všem nadšencům dobré kuchyně. Děkuji a těším se na další kurz v +Divoké vařečce+.

Martin Jansa

Kurz Začímám vařit 1 se mně moooc líbil. Michal s Tondou všechno pěkně vysvětlovali a vedli nás krok po kroku začátky vaření. I když informací bylo hodně, ale při vínečku skvělý začátek. Teď to jenom musíme "přetavit" do domácího vaření. Proto nás tam manželky přece posílají, ne? Super večer. Děkuji!

Svatka

Děkuji za příjemný večer ve znamení "sladkovodních ryb". Krásné prostředí v rodinné atmosféře, výborný servis, zajímavé rady a vychytávky při přípravě ryb od šéfa Michala a všechna čtyři jídla byla naproto skvělá!

Vlasta

Dámská jízda?No super co vám budu povídat úžasný přístup šéfkuchařů a všech co nám byli k ruce,těch dobrot co jsme navařili a vylízali talíře velký dík všem určitě si to s Jani zopakujeme Děkuji zdravím Vlasta Müllerová

Soňa

Díky Vařečce a Maryně si můžeme dopřávat doma pečený poctivý kváskový chléb - ten nejlepší, co jsem kdy jedla. Byl to příjemný večer s milými lidmi. Vřele doporučuji.

Iveta Hýblová

Kurz Začínám vařit 1. Všechno popořadě probrat, upevnit základy, vyvrátit nepravdivé mýty, doporučit super tipy. Od výběru vhodného nádobí ke správnému krájení, přes to, jak poznat fresh surovinu a až k přípravě či úpravě jídel. Šťavnatý losos, vynikající polévka Minestrone...😽👌mňam. Michal s Tondou odvedli perfektní práci a péči o zákazníka (pozornost, obsluha - moc dobrá káva, otevřenost, ochota, ...), Saša zase předvedla vynikající podporu kurzu. Krásné prostředí, skvělá nálada plná srandy, spousta zajímavých informací, veliký zážitek, pestré vůně a rozmanité chutě. Nebyl to jen tak nějaký kurz...❤ Děkuji Vám a těším se na dvojku!

Gabriela K.

Moc Vám děkuji za kurz Začínám vařit 1. Skvělá atmosféra, moc milý přístup a tím pádem bezvadně strávený večer! Získané poznatky a zkušenosti zkusím co nejdříve uplatnit doma v kuchyni :-) Děkuji za nové kuchařské sebevědomí!

Honza P.

Dobrý den, včera jsme s kamarádem absolvovali přednášku "Rum master" - doporučuji všem, kteří chtějí strávit 4 hodiny relaxací a nechat se rozmazlovat báječnými rumy doprovázené profesionální prezentací pana Švábenského a gastronomickými delikatesami pana Bartáka. Velmi těžko hledám odpověď zda byly lepší rumy nebo 5-ti chodové menu ... ale to si musí každý vyzkoušet sám. Každopádně je to volba mezi super a mega super ! :)

Hela Horáková

Dobrý den pane Bartáku, ráda bych Vám poděkovala za báječnou neděli. Absolvovala jsem kurz Vietnamská kuchyně 2. Stále usměvavý Tuan, všímavý Antonín a Vy,starostlivý Michal jste nám připravili den plný kulinářských zážitků, dobré pohody a našeho neustálého opečovávání. Velký dík patří i slečně, která zdatně a trpělivě likvidovala veškeré námi zašpiněné nádobí. Díky kurzu jsem se naučila snad tu nejlepší arašídovou omáčku, co jsem kdy ochutnala a konečně mohu doma připravovat v naší rodině tak oblíbené bún cha a smažené závitky. Kurzy u Vás jsou vždy (samozřejmě kromě učení se) o úsměvu, milém slovu a přátelské atmosféře. Ještě jednou Díky! Hela

Jana Surovcová

Dobrý den pane Bartáku, chtěla bych Vám ještě jednou poděkovat za úžasný zážitek, který jsem z kurzu měla. Popravdě jsem čekala, že to bude zajímavý, ale vše, co se odehrávalo předčilo všechna má očekávání. Počínaje neustálým doplňování tekutin a výbornými muffiny, přes naprosto úžasnou část přípravy, která byla tedy pro mne nejen praktická, ale i naprosto uchvacující a ochutnávkami konče. Pan Rambousek a Vy jste byli tak sehraní, že mi bylo poctou s Vámi spolupracovat (resp. se Vám tam motat:-). Musím přiznat, že jsem druhý den došla do práce a bylo mi líto, že tu nemohu vyrábět klobásky :-) Ještě tedy jednou děkuji a třeba budou další zajímavé masové kurzy, na které se ráda přihlásím.

Jirka Č.

Zdravím všechny, včera jsem se zúčastnil kurzu "ZVĚŘINA" a musím pochválit organizátora i celý jeho tým, za úžasný gurmánský zážitek a také za super nápad, protože společně vytvořili prostředí ve kterém jsem se cítil úžasně, no a samořejmě za program, který měl spád a úroveň. Díky moc za krásný večer a za super recepty, které určitě uplatním ve svém domácím vaření.

Zuzana

Dobrý den,minulý týden jsem byla na kurzu "jehněčí..." a bylo to celé výborné,doufám,že zase na nějaké narozeniny dostanu další kurz.Dobře strávený čas,děkuji.

Jarek

Koncem března 2016 jsme uplatnil vánoční dárek od manželky "kurz sushi" a musím konstatovat, že to byla velmi užitečná záležitost. Na internetu se o sushi píše všelico ale není nad to poslechnout si odborníky a dozvědět se pravdu. Osobně jsem odcházel plný zážitků a praktických rad. Dokonce zbylo i na ochutnání pro rodinu - která pochválila :-) Děkuji za příjemné dopoledne a pevně věřím že se ješte uvidíme. Jarek

JitkaSt

Minulý týden byl na kurzu vaření pro děti náš syn. Hned v sobotu jsme snídali tvarohové knedlíky s perníkem a švestkovým rozvarem :-). Byly báječné! Byl u vás nadšený a přijede zas, jen o tom ještě neví :-).

Míša

Dobrý den, před třemi týdny jsem u vás absolvovala kurz Makronek a už jedu jak blázen, kurz mi strašně moc přinesl, stejně jak v loňském roce kurz sushi, na kterém jsem u vás byla. Jste skvělí, super organizace, atmosféra, lektoři! Byla jsem teď i na nějakém kurzu v praze a nesrovnatelné! Už nejdu jinam než k vám, příští týden se budu těšit na Fenoménu čokoláda! :) Míša

Michaela

Bylo mi potesenim absolvovat s klienty individualne pripraveny kurz. Odpoledne u Vas uteklo desne rychle, ocenuji prefesionalitu , prostredi, pripravenost i nasazeni, i kdyz naroky na team byly velike. Tesim se na priste, rada se na Vas zase obratim .

Jitka Matuszková

Rum Master - řízená degustace světových rumů. Dobrý den,pane Bartáku, byla to velmi příjemná a poučná akce. A Vaše jídla byla skvělá! Ještě dnes se mi sbíhají sliny při pomyšlení na konfitovaný bůček se švestkovým želé. A ty chleby - lahoda! Obdivovala jsem také prostředí Divoké vařečky - jak se Vám podařilo ve starém sklepě docílit tak aseptické čistoty, je obdivuhodné.

P+P

Dobrý den, byli jsme na kurzu v září na Těstoviny-Itálie jak ji neznáte a byli jsme naprosto spokojení!Milá atmosféra, výborné jídlo, personál, krásné prostředí!Doporučujeme ostatním,kteří rádi vaří!

Zdenka Bukvicová

Dobrý den, byla jsme u Vás koncem října na kurzu Italské menu 2, aneb Itálie jak ji neznáte. Včera jsem zkusila uvařit italské rizoto (s houbama)a vyšlo to.:-) Bylo to fakt dobré. Děkuji Vám, že jste nás to tak pěkně naučil. Mějte se pěkně a zase přijedu.

Petra Holubcová

Studio Divoká vařečka v čele se sympaťákem panem Bartákem pro nás připravilo originální teambuilding. Bylo nás celkem 60, rozděleni do týmů jsme si pro sebe uvařili vynikající večeři o několika chodech. Všichni byli nadšení, na závěr jsme si připili sklenkou šampaňského a tak podobnou akci mohu pro každou firmu vřele doporučit. Vládla pohoda a profesionalita! Bylo to parádní, díky (i když to píšu trochu opožděně:).

Petra Stibo

Dobry den, zucastnila jsem se nedavno Vaseho kurzu Steaky 2 a musim rict, ze to byl nadherne straveny vecer! Neco jsem se priucila a vyborne jsem si pochutnala! Suroviny byly kvalitni a Vase pece o nas taky. Jeste nikdy se o me takhle nikdo nestaral. Vas tym byl dokonaly a pristup byl naprosto profesionalni. Jsem nadsena a brzy se za vami vydam znovu. Vsem vrele doporucuji! Timto Vam vsem moc a moc dekuji a pozdravuji Vasi prijemnou asistentku Janu Brtnikovou! Doufam,ze Michal Bartak uz chodi bez berli a uz je v poradku :-) vsechny moc zdravim! Jeste jednou dekuji moc. S pozdravem Petra Stibo, Brno.

Milena Hovorková

Dobrý den, děkuji celému studiu Divoká vařečka a p. Sergio Bellini za krásný společenský zážitek, inspiraci, příjemné odpoledne, moc dobré víno a skvělé jídlo. Moc a moc jsem byla spokojená

Liba Kotrbová

Včera jsem se zúčastnila kursu "Tepelná úprava masa.." ve vašem studiu. Poukaz jsem dostala k vánocům. Byla jsem překvapena, ze něco takového v Brně existuje. po prohlédnuti webových stránek jsem už trochu věděla do čeho jdu a těšila jsem se. Skutečnost ale předčila veškerá moje očekávání!!! Krásné prostředí studia, perfektní vybavení, perfektní organizace, výběrové suroviny, starost o nás účastníky. Ale hlavně pánové Michal Barták a Radim Procházka, kteří kurs vedli, byli skvělí! Profesionálové, kteří navíc vytvářeli pohodovou atmosféru celého večera. Sešla se nás i příjemná skupina lidí, takže opravdu nic nemělo chybu!! Díky za krásný večer! Ráda si někdy zopakuji. Všem budu vřele doporučovat.

Tomáš Lády

Kurzu jsem se účastnil v krátké době již podruhé (prvně kurz Ryby a plody moře, podruhé kurz Omáčky) a na obou pátečních večerech nelze vůbec nic vytknout. Celková atmosféra je prostě skvělá - od příjemného prostředí studia, přes vstřícné a profesionální lektory, až po výborné pokrmy a víno ... a jako bonus ještě usměvavá slečna neúnavně zajišťující stálý přísun čistého nádobí k práci! Děkuji Vám, pane Bartáku a pane Procházko, za báječné chvíle u vašich sporáků. Všem přátelům se zájmem o vaření nyní Divokou vařečku doporučuji a sám nepochybně dříve či později přijdu znovu také. :)

Ivana Klaperová

Dobrý den, chtěla jsem Vám moc poděkovat za kurz sushi :-) Syn to dostal jako dárek a byl opravdu nadšený, krásné prostory, profesionální a individuální přístup, výborné čerstvé suroviny, špinavé nádobí se okamžitě vracelo krásně umyté..... :-) Opravdu se mu to moc líbilo, už vybírá další. Děkujeme moc, budeme Vás všude chválit.

Iveta a Eva

Milí kulináři, moc děkujeme za Certifikát, co dneska dorazil poštou. Srdečně zdravím a byly jsme skutečně moc moc nadšené, ze všeho, ihned po návratu jsem se rozjela do opavského Globusu, kde mají nejlepší pro nás v okolí maso, a nechala jsem si zavolat řezníka a probrali jsme mléčné telecí , které mají z Holandska, tak jsem šťastná zakoupila a přes víkend jsem předvedla několik chodů tak, jak jsem se naučila u vás. No, rodina byla nadšená, zbytky jsem vzala na večírek k přátelům a předala vaše takové ty vychytávky a zážitky…. Děkujeme za skutečně velký gastro zážitek, ušlechtilé chutě vína ve spojitosti s jídlem. Také zážitek z vysoce profesionálního krásného prostředí a největší asi prožitek z osobního přístupu jak profíka Michala, ale především také Sergia, který takovou tou lehkostí, úsměvem, přirozeností dal kurzu jiný rozměr…. Budeme šířit o vás jen a jen chválu všemi možnými informačními toky a určitě zavítáme brzy znovu s dalšími příznivci… Přejeme krásný podzim

Kryštof Fukal

Dobrý den, jsem absolutní amatér ve vaření, ale včerejší kurz u Vás byl SUPER, nejen že jsem si připadal jak král (byl jsem krásně opečováván), ale hlavně jsem se něco přiučil, dozvěděl a krásně si pošmákl na výborných jídlech...těším se brzy na viděnou...

Šárka Hrdličková

Dobrý den,tímto bych chtěla poděkovat za naprosto dokonalou sobotu...kurz grilování ,byl ukázkou toho co lze zvládnout za jedno odpoledne...naučit se jak základům tak spoustě vychytávek,mít možnost pracovat se surovinou v top kvalitě a dostat do sebe nenormální množství jídla v příjemné společnosti.To všechno pod vedením 100% profesionálů a absolutních pohodářů pana Bartáka a pana Procházky.Vzhledem k tomu,že to nebyla první zkušenost s Vašim studiem je jasné ,že to nebyla náhoda,ale fat ,že Divoká vařečka je prostě sázka na jistotu. Přeji pohodové prázdniny.Šárka Hrdličková

Tomáš Bula

Dobrý den, včera jsem se zúčastnil kurzu "Steaky, omáčky a rafinované přílohy" a už se nemůžu dočkat, až nově nabyté zkušenosti předvedu pro nějaké známé doma. Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat šéfkuchaři Radimu Procházkovi za výborné vedení kurzu a panu majiteli - Michalovi Bartákovi - za to, že vůbec toto studio existuje. Byl to pro mne velmi nevšední zážitek, který bych určitě rád zopakoval.

Veronika Nohel

Dobrý den, dnes jsem vyzvedla velikonoční menu. Doma se moc dlouho neohřálo, nedošlo ani do ledničky. Hned jsme ho snědli a bylo prostě úžasné!!! Těžké řict co bylo lepší :-) Každopádně ragů nas nadchlo. Mohla bych Vás poprosit o recepty? (snad to není tajne) Moc chválím, ted mě mrzí, že jsem neobjednala více porcí. Ještě jednou děkuji, strasně jsme si pochutnali. Těším se na příště, zase na nějakou dobrotu. Pěkný víkend. Veronika Nohel

Vlastimil Havlík

Dobrý den, Michale, včera jsem se účastnil kurzu Kuře a králík. Chtěl jsem Vám ještě jednou poděkovat za perfektní večer, velmi příjemnou a přátelskou atmosféru a v neposlední řadě za perfektní jídlo. Už se dívám, který kurz bych navštívil příště. Tento dík pochopitelně patří i panu Procházkovi, tak mu jej, prosím, vyřiďte. Vlastimil Havlík

Hana K.

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za super strávený večer při kurzu domácího pečiva. Vzhledem k věku jsem měla trošku obavy, abych vše mezi mladými stačila stíhat, ale podání a prezentace byla naprosto perfektní, dnes musím ještě uspořádat všechny načerpané informace a začít zkoušet v praxi. Vřele doporučuji, neboť pečená domácí vánočka, žitný chleba,či focaccia je něco úžasného pro chuťové buňky. Ještě jednou děkuji, přeji hodnotě spokojených účastníků a určitě se zase na nějaký kurz přihlásím, případně napokračování domácího pečení pečiva

Olga Pospíšilová

Dobrý den, chtěla jsem Vám ještě dodatečně sdělit dojmy z italských specialit – objednávka viz níže. Byli jsme naprosto NADŠENI!!! Byl to úžasný zážitek! Opravdu DELIKÁTNÍ! Děkujeme a příště rádi zase objednáme. S pozdravem Olga Pospíšilová

Dobrý den pane Bartáku, včera jsem splnil domácí úkol ze sobotního kurzu a na večeři naservíroval losos gravlax. Už dlouho (od soboty :-)) jsem si tak nepochutnal, je to skvělý recept. Díky a na nějakém dalším kurzu se budu těšit na viděnou. Lukáš Bačík

Dobrý den,
ráda bych poděkovala celému teamu Divoké vařečky za skvělý zážitek, příjemnou atmosféru a spostu užitečných rad na kurzu sushi. Jste skvělí!!

Moc děkuji a přeji hezký den.

S pozdravem Lenka Č.

Dobrý den Michale,
 
ještě jednou Vám chci poděkovat za skvělý kurz narozeninových dortů... díky skvělé atmosféře jsem si to náramně užila :-) a výsledky byly prostě skvělé!
 
Moc zdravím do Brna

Pavla Padrtová z Olomouce

Dobrý večer, Michale,

včera jsme s kamarádkou absolvovaly Váš steakový kurz, který byl opravdu moc příjmeným zážitkem. Dnes jsem se pustila do panenky, kterou jsem si přinesla jako "domácí úlohu", a za pomoci teploměru dopadla naprosto úžasně!
Díky, určitě budu doporučovat.

S pozdravem a přáním, ať se Vám v Divoké Vařečce daří!

Marta Oplatková

Dobrý den,
v únoru jsem se zúčastnil ve Vašem studiu kurzu vaření na téma ryby a mořské plody.Tento kurz jsem dostal od rodiny jako dárek. Byl jsem z toho rozhozen, ale jen do doby, kdy jsem přišel do studia. Vše tam ze mě spadlo a bral jsem to jako zábavu s tím, že vždy můžu vidět něco nového a poté i využít v praxi. Chtěl bych Vám touto cestou poděkovat za příjemně strávený čas při vaření s Vámi. Byl to kulinářský zážitek i pro mě jako kuchaře. Oceňuji Vaši vynikající organizaci a starost o celou skupinu, která se pokoušela naučit připravovat ryby. To bylo prostě jako ve škole na jedničku s hvězdičkou. Doufám, že se ještě někdy ve studiu spolu se skupinou setkáme. Všem budu doporučovat návštěvu Vašeho kuchařského studia.

S pozdravem

Zdeněk Jirsa
šéfkuchař Cafe Zeitlos

Milý pane Barták,

právě jsem dovařila kroupy na zítřejší zabijačku. Sedím a vzpomínám na báječný páteční večer. Všechny holky jsme se shodly, že Vaše kurzy jsou opravdu úžasné. Steaky, saláty a omáčky jsme rodinám předvedly a sklízíme samé plusové body. Já osobně Vám moc děkuji za nové chuťové zážitky a věřte, že mě tam máte za měsíc zase.

Děkuji a přeji mnoho úspěchů,

Vaše farmářka Míša z farmy Pod lesem

Dobrý den Michale,

ještě jednou chci poděkovat za příjemně strávený večer ve vašem kurzu. Přiznám se, dostal jsem od ženy opravdu hezký dárek, ze kterého jsem ještě teď nadšený. Jěště jednou děkuji a těším se na nějaký z příštích kurzů vaření:-)

S pozdravem

Coufal Richard

Coufal Richard-CRdesign
Umělecko řemeslné zpracování kovů

Dobrý den,

Ještě teď se mi zdá o báječném steaku, špalíčku vepřové panenky zabalené v plátku anglické slaniny, fantastickém křupavém salátku, neuvěřitelných omáčkách a lahodné hrušce v jemné vanilkové omáčce...

Musím Vám napsat, že jsme byli všichni Vaším kurzem nadšení :-)

Radka Nezvalová

Siemens s.r.o.
Sektor Industry

Děkuji za skvělý kulinářský zážitek, doufal jsem že se naučím připravit rybu aby chutnala, ale kurz předčil mé očekávání. Bylo to báječné, připravovali jsme jednu lahůdku za druhou a tečka v podobě lososa "gravlax" na doma jenom završila velmi příjemné sobotní odpoledne.

V tuto chvíli už jenom řeším na jaký další kurz se přihlásím, protože všechny vypadají moc lákavě..:-)


Rozhodně Vaše kurzy doporučím pro své přátele.

Radek Urban

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky