Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Odleželé hovězí maso - předprázdninová objednávka!

 
22.06.2012

Máme VÝBORNOU ZPRÁVU pro všechny milovníky kvalitního masa....podařilo se nám po delší době oslovit vhodného dodavatele vyzrálého hovězího masa, které si nyní můžete přes naši školu objednat!
V případě spokojenosti na všech stranách budou závozy masa probíhat v pravidelných intervalech.

Jak objednat:
  • Uveďte číslo  a název masa + kolik kilo si přejete (minimální množství je 1kg/druh, je však potřeba počítat s váhovou tolerancí na obě strany)
  • Uveďte Vaši adresu a kontaktní tel. číslo
  • Uveďte v kolik hodin si zhruba Vaši objednávku vyzvednete

Uzávěrka objednávek: v úterý 26. června v 11 hodin

Termín vyzvednutí: ve čtvrtek mezi 11 a 18 hodinou

Kompletní nabídku a podrobnosti o mase naleznete v přílohách tohoto e-mailu. Objednávky přijímáme na adrese info@divoka-varecka.cz


HOVĚZÍ BOURANÉ MASO VYZRÁLÉ

Číslo

Název

Cena vč. DPH

Baleno



Kč/kg







1

Hovězí zadní - kýta (květová špička)

360

vak

2

Hovězí zadní - kýta (spodní a svrchní šál)



3

Hovězí zadní - falešná svíčková



4

Hovězí zadní - plec

245

vak

5

Hovězí pupek (Flank steak)

260

vak

6

Hovězí roštěná

360

vak

7

Hovězí svíčková

936

vak

8

Hovězí vysoký roštěnec

331

vak

9

Hovězí přední bez kosti (kližka)



10

Hovězí zadní (loupaná plec)

260

vak

11

Hovězí líčka

260

vak

12

Hovězí veverka (Hanger steak)

230

vak

13

Hovězí pupek (Skirt steak)

230

vak

14

Hovězí svíčková s kostí

648

vak

15

Hovězí svíčková palec

645

vak

16

Hovězí ořez na mletí

216

vak

17

Hovězí roštěná s kostí

317

vak

18

Hovězí vysoký roštěnec s kostí

290

vak

19

Hovězí hrudí bez kosti



20

Hovězí lopatkový plátek



21

Hovězí osobuko



22

Hovězí žebro kostky (150–200 g)

173

vak


Informace o odleželém (stařeném) masu

společnosti Steinhauser, s.r.o.



Výrobek je exkluzivní hovězí maso vysoké kvality, které pochází z plemenného skotu - Červeno strakatý skot .
To, že se toto plemeno odchovává pastevním způsobem v ekologicky čistém prostředí a bez používání průmyslových krmiv , je jedním z aspektů, který zajišťuje naprostou zdravotní nezávadnost.
Maso se vyrábí pouze z mladých býků, přibližně ve věku 16 až 20 měsíců, což garantuje, že vždy získáte jen vynikající mladé maso. K výjimečné kvalitě značně přispívá tzv. mramorování. Mramorování jsou v podstatě tenké nitky tuku uložené ve svalovině a to právě dodává masu mimořádnou chuť a tolik žádanou šťavnatost.
Důležitým procesem při zpracování je zrání. Probíhá minimálně 20 dní při přesně definované teplotě a vlhkosti. Uzrálé maso je vakuově balené, což umožňuje jeho uchování 1 – 2 týdny pouze v chladničce při teplotě 2-3°C.



Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky