Uzávěrka objednávek: v úterý 26. června v 11 hodin
Termín vyzvednutí: ve čtvrtek mezi 11 a 18 hodinou
Kompletní nabídku a podrobnosti o mase naleznete v přílohách tohoto e-mailu. Objednávky přijímáme na adrese info@divoka-varecka.cz
HOVĚZÍ BOURANÉ MASO VYZRÁLÉ
Číslo |
Název |
Cena vč. DPH |
Baleno |
|
|
|
Kč/kg |
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Hovězí zadní - kýta (květová špička) |
360 |
vak |
|
2 |
Hovězí zadní - kýta (spodní a svrchní šál) |
|
|
|
3 |
Hovězí zadní - falešná svíčková |
|
|
|
4 |
Hovězí zadní - plec |
245 |
vak |
|
5 |
Hovězí pupek (Flank steak) |
260 |
vak |
|
6 |
Hovězí roštěná |
360 |
vak |
|
7 |
Hovězí svíčková |
936 |
vak |
|
8 |
Hovězí vysoký roštěnec |
331 |
vak |
|
9 |
Hovězí přední bez kosti (kližka) |
|
|
|
10 |
Hovězí zadní (loupaná plec) |
260 |
vak |
|
11 |
Hovězí líčka |
260 |
vak |
|
12 |
Hovězí veverka (Hanger steak) |
230 |
vak |
|
13 |
Hovězí pupek (Skirt steak) |
230 |
vak |
|
14 |
Hovězí svíčková s kostí |
648 |
vak |
|
15 |
Hovězí svíčková palec |
645 |
vak |
|
16 |
Hovězí ořez na mletí |
216 |
vak |
|
17 |
Hovězí roštěná s kostí |
317 |
vak |
|
18 |
Hovězí vysoký roštěnec s kostí |
290 |
vak |
|
19 |
Hovězí hrudí bez kosti |
|
|
|
20 |
Hovězí lopatkový plátek |
|
|
|
21 |
Hovězí osobuko |
|
|
|
22 |
Hovězí žebro kostky (150–200 g) |
173 |
vak |
Výrobek je exkluzivní hovězí maso vysoké kvality, které pochází z plemenného skotu - Červeno strakatý skot .
To, že se toto plemeno odchovává pastevním způsobem v ekologicky čistém prostředí a bez používání průmyslových krmiv , je jedním z aspektů, který zajišťuje naprostou zdravotní nezávadnost.
Maso se vyrábí pouze z mladých býků, přibližně ve věku 16 až 20 měsíců, což garantuje, že vždy získáte jen vynikající mladé maso. K výjimečné kvalitě značně přispívá tzv. mramorování. Mramorování jsou v podstatě tenké nitky tuku uložené ve svalovině a to právě dodává masu mimořádnou chuť a tolik žádanou šťavnatost.
Důležitým procesem při zpracování je zrání. Probíhá minimálně 20 dní při přesně definované teplotě a vlhkosti. Uzrálé maso je vakuově balené, což umožňuje jeho uchování 1 – 2 týdny pouze v chladničce při teplotě 2-3°C.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky